Dani alves torna al Barça després de cinc anys de vacances. El lateral dret de 38 anys arriba lliure després de deixar el Sao Paulo, i ja entrena a les ordres de Xavi Hernández. Ara bé, no podrà ser inscrit fins al gener per normes de mercat. Alves, després de fer suficient calaix entre Paris-Saint Germain, Juventus i Sao Paulo, tindrà la fitxa més baixa de l’equip. Ha quedat clar que per ell els diners ja no són una prioritat, símptoma que ja veu el final de la seva carrera.

Ha estat presentat a les dues del migdia, al Camp Nou, davant més de 10.000 aficionats que no tenien res a fer un dimecres al matí. En xancletes, per deixar clar que encara és de vacances, el jugador brasiler ha signat el seu contracte a la gespa de l’estadi. Se l’ha vist molt emocionat i content, així com molt unit al president Joan Laporta. Alves, aprofitant que era el mestre de cerimònia i tenia l’atenció de milers de persones, ha justificat l’elecció del seu dorsal (el 8) amb un improvisat homenatge a Iniesta i Stoichkov. Després s’ha vestit de curt i ha fet quatre tocs.

Alves va marxar ara fa cinc anys i torna per omplir el buit que ell mateix va deixar. Han passat cinc temporades i cap dels jugadors que ha passat pel lateral dret ha arribat als talons de Dani Alves. Potser és per això que els culers hi tenen tanta esperança. La llista de noms il·lustres és llarga: Semedo, Aleix Vidal, Emerson, Dest, Roberto… Per poc inspirat que estigui el brasiler ja pujarà el nivell d’una plantilla que disposa de la pitjor banda dreta de la història contemporània del Barça.

Finalment, ha expressat el seu desig de jugar un altre cop amb Messi, i Laporta, per la seva banda, ha parlat d’Iniesta. Això ha acabat d’encigalar la culerada, que viu necessitada d’il·lusions.

Artículo anteriorSuspender, la menor de tus preocupaciones
Artículo siguienteNo hay tiempo pero lo seguimos perdiendo: el fracaso de la COP26