*El que llegireu a continuació és un relat fictici*

Hola, UABers, sóc el hacker que us ha putejat el curs deixant-vos sense campus, sense correu i sense merdes. Pensava que a hores d’ara l’administració ja m’hauria pagat, però vaja, ara ja he descobert que són uns rates. Un breu resum.

Recordeu aquell matí del meravellós 11 d’octubre? Us van dir que el sistema havia caigut, i vau pensar: “Campus d’excel·lència? Els collons”. Un mes després, seguiu sense wifi ni campus virtual. Quina putada, eh? La caiguda del sistema la va provocar un virus (injectat per mi, de res per arruïnar-vos la nova normalitat) que va deixar inutilitzats els serveis informàtics de la UAB.

Dies després, van sorgir rumors que estava extorsionant a la universitat, i que demanava 3 milions d’euros per aturar el meu exitós ciberatac. Encara els estic esperant. Tinc els bitllets reservats per anar a les Maldives i d’aquí poc s’acaba el termini de pagament. Estic estressat, tinc uns apunts de merda de Direcció Hotelera que no serveixen ni per fer el check-in de l’hotel.

Source: https://www.youtube.com/watch?v=1IJy2whAjzQ

Us han intentat colar que podreu tornar a gaudir del campus abans de Nadal, però que no us enganyin, només gaudireu de les llums del Passeig de Gràcia. Tampoc ho doneu per fet perquè estic intentant hackejar el portàtil de la Colau.

Jo confio que l’Autònoma aviat em donarà la pasta. Gràcies a mi heu tornat novament a la presencialitat gairebé obligada després de tants mesos de virtualitat. Els primers dies, sense correu ni campus, o veníeu a les classes o no us assabentàveu de res. Després del maldecap de la pandèmia, això és el que us faltava. Però me la pela, jo tampoc he pogut agafar l’avió.

Source: La Que Se Avecina (Spanish TV show), S12C14

Us deixo aquí les meves declaracions en primícia. A veure si serveixen perquè em paguin d’una puta vegada.

Artículo anteriorXavi debuta este sábado en el derbi catalán
Artículo siguienteSituació crítica a Can Barça