Istock

La qualitat de l’aire a Barcelona

La qualitat de l’aire és un factor essencial per la nostra qualitat de vida i el medi ambient. Sovint no som conscients de la importància que exerceix en la nostra salut.

La intensa activitat industrial, l’alt volum de trànsit i el clima mediterrani d’escassa pluja afavoreixen concentracions d’elements contaminants a l’aire que es respira.

Encara que són invisibles als ulls aquests contaminants són molt perjudicials per a la salut de totes les persones, però especialment per als col·lectius més vulnerables com ara els infants, les dones embarassades, les persones adultes amb cardiopaties o afectacions respiratòries i la gent gran.

La ciutat de Barcelona representa un punt clau en la realització del nostre projecte, ja que mitjançant aquesta obtindrem les respostes a les següents preguntes: Què respirem? Què passa amb l’aire que es respira? Quines mesures s’han de dur a terme? Per què és important l’avaluació de la qualitat de l’aire?

Totes aquestes respostes es troben en l’actualització de diferents continguts sobre la qualitat de l’aire: Notícies, cròniques, jocs interactius i mapes, que ens ajudaran a contextualitzar i construir una visió amplia i crítica sobre el que realment representa la contaminació de l’aire.

Al llarg de la nostra pàgina web, L’aire que respires, trobareu la realitat que gira entorn la qualitat de l’aire barceloní: conseqüències, propostes públiques, dades informatives, rànquings…

Esteu preparats per saber el que realment estem respirant?

L’aire que respires. Barcelona. Pàgina Web

Laura Godard, Marta Teixidó i Elisabet Molina

Artículo anteriorNace Fact-Check: jugando con mentiras
Artículo siguientePor menos de 11.90, la web que revoluciona el turismo en Barcelona