Manuel

Paula Brines i Blasco, Elisabet Berruezo Suades, Anna Calero Puig, Marc Escribano Lorente, Maria Capell Costafreda

José Manuel Blanco Castro ha publicat aquest passat mes d’octubre el llibre “De mariño a poeta”, on relata la història de la seva vida: 35 anys en coma. Tanmateix, totes les alarmes s’han disparat al fer-se evidents diverses incongruències. Com a resposta, Manel Monteagudo, nom amb què se’l coneix, ha desmentit els fets i declara haver patit desmais diaris. 

Manel Monteagudo s’ha tornat viral a les xarxes després d’explicar la seva emotiva història: “Em vaig adormir amb vint-i-dos anys i em vaig despertar amb 58”. El “Paco Sanz del 2021” assegura que va patir un accident en precipitar-se des de sis metres l’any 1979, coincidint amb el seu aniversari. Es va quedar en estat vegetatiu durant trenta-cinc anys. 

«Em vaig adormir amb vint-i-dos anys i em vaig despertar amb 58»

Manel Monteagudo

Sovint en un casament, es queda adormit el cunyat borratxo i no el nuvi. Però, l’estat clínic de Manel no li va impedir casar-se amb la Conchi. Però això no es queda aquí, sinó que a més va tenir dues filles. Adormit, però molt espavilat. 

Davant d’aquest cas tan mediatitzat, el neuròleg Ayoze González, assegura a El Mundo que les possibilitats de recuperar-se després d’estar en estat vegetatiu son pràcticament inexistents. Si hagués estat en coma, hauria acabat amb la musculatura atrofiada i amb problemes per recuperar les seves funcions. Però, des que Manel va sortir del suposat coma, ha escrit diversos llibres i es mou a la perfecció. Més que un coma, ha posat un parèntesi a la seva vida. 

La veritat del coma

Després que la bola s’hagi fet massa gran, en paraules de Monteagudo, ha confessat haver patit desmais cada dia a causa de l’accident, els quals no el deixaven recordar episodis importants de la seva vida. Per tant, reconeix no haver estat en estat de coma. 

De fet, diversos veïns s’han pronunciat a través de les xarxes socials per declarar que Monteagudo ha fet vida normal durant tot aquest temps i, inclús, s’ha construït una casa nova. La seva excusa devia ser el típic argument de pel·lícula nord-americana: “No, no era jo, era el meu germà bessó”. 

Tot i que ell ara mateix afirma preferir estar en coma que experimentar les conseqüències de les seves paraules. La història és més original que algunes de Netflix.

Artículo anteriorFaltan defensas en la UAB para combatir el ataque informático
Artículo siguientePablo Casado: “A las ocho de la tarde no había posibilidad de que la solar emitiera porque era de noche”