Font: el Periódico

Des del 24 de novembre les llums s’encenen a la ciutat comtal

Una vegada més les llums del Nadal envaeixen Barcelona. Tant plaça Catalunya, Gran Via com el Carrer Aragó comptaran amb una nova xarxa d’il·luminació. A més, com a novetat aquest any, la ronda de Sant Pere també compta amb llums nadalenques. Per altra banda, la Fira de Santa Llúcia ja està oberta. Qualsevol que vulgui anar a xafardejar els nous caganers que s’han fet tendència aquest 2021 pot des del 26 de novembre fins al 23 de desembre.

L’horari d’encesa lumínica va, segons Betevé, de les 17:30, moment on el sol ja comença a marxar, fins a les 23:00 hores de la nit. A més, les llums nadalenques estan presents des del 24 de novembre fins al 6 de gener. Quasi dos mesos, on els carrers i places de la ciutat comtal queden tenyits per l’esperit de les festes. En total, el pressupost d’il·luminació ha sigut de 2’15 milions d’euros dels quals l’Ajuntament de Barcelona ha finançat el 75%, afirmant que l’objectiu d’aquesta inversió és «donar suport al comerç de proximitat i contribuir a la seva recuperació econòmica durant la pandèmia de la COVID».

Pels amants de la música se celebraran més de cent concerts gratuïts pels carrers de tota Barcelona, segons el barcelona.cat. Començaran a partir del 17 de desembre i finalitzaran el dia 4 de gener.

Durant tot el Nadal milers d’artistes urbans enlluernen la ciutat amb shows fantàstics. Per exemple, els pessebres vivents. Ja van començar a finals de novembre i seguiran fins al 6 de gener. Es troben entre els carrers Ferran i Jaume I. Allà cobren vida gràcies a Jordi Darder, l’arquitecte que ha dissenyat aquest projecte de pessebres vivents que està meravellant a espectadors de tota mena d’edats.

Artículo anteriorMTV EMAs 2021: BTS y la igualdad arrasan con todo
Artículo siguienteQuè ha sonat aquest 2021? Wrapped Spotify