L’edició 2021 dels premis musicals ha donat peu a molts moments icònics

El passat 12 de novembre es va celebrar la Gala dels 40 Music Awards. El Velòdrom de Palma de Mallorca va reunir els artistes més top del panorama musical internacional. La novetat d’aquesta edició van ser els presentadors, Ibai Llanos i Rosalía, encarregats d’atorgar els premis als cantants nominats.

Font: Los40.com

El tàndem més inesperat

El popular streamer i la guanyadora del Grammy van sorprendre els espectadors amb la seva aportació com a moderadors d’un dels moments més importants de la gala. Ibai i Rosalía van ser els encarregats de repartir els premis de millor videoclip internacional (Ed Sheeran), artista revelació llatina (Nicki Nicole) i artista o grup urbà (Rauw Alejandro).

Els dos presentadors van destacar per la seva inexperiència i els fails que van cometre van ser constants. L’outfit d’Ibai va ser primer motiu de conya, que semblava més que vingués de prendre unes cerveses amb els seus amics i no de presentar una gala d’abast mundial.

Només pujar a l’escenari es van adonar que hi havia un teleprompter per seguir el guió, però tot hi així el van improvisar, tal com va reconèixer posteriorment al seu canal de Twitch: “Ví que ponía que tenía que rapear y automáticamente decidí no mirarlo más, no pienso volver a hacer algo así”.

L’error que va confirmar la seva desubicació es va produir quan havien d’entregar el premi a l’artista revelació categoria llatina. Es van pensar que havien de dir els nominats quan ja s’havien presentat mitjançant un audiovisual a la gran pantalla. Després d’uns instants incòmodes esperant, el Dj de la gala els hi va cridar l’atenció, advertint-los que havien de dir el nom del guanyador. El carisma del streamer i el somriure constant de la cantautora catalana van dissimular-ho amb humor, Ibai va justificar-se dient: “Ya lo sabía, era solo para ver si estábais atentos”.

Ara bé, el moment més icònic de tota la vetllada, i que sense cap mena de dubte quedarà per la història, va arribar amb l’últim premi que els hi tocava presentar. Tothom ho esperava, Rosalía resava perquè el seu novio, Rauw Alejandro, guanyés el premi a millor artista o grup urbà de música llatina, i la successió dels fets estava sent de pel·lícula. El cantant portoriqueny va pujar a l’escenari per recollir el trofeu i va plantar-li un petó a la seva companya. Però no tot podia sortir perfecte; en la línia de la seva participació, Ibai va fastidiar el pla de la realització, posant-se involuntàriament davant de la parella i tapant el petó més esperat de la nit. Posteriorment es disculpava a Twitter: “Disculpadme. La madre que me parió”. El meme també va sortir a partir d’una fotografia, que tot i que sí captava el petó, deixava Ibai en un costat fent d’ “aguantavelas”.

Ed Sheeran: el triunfador de la nit

Ed Sheeran va ser el gran triomfador de la nit al Velòdrom de Palma de Mallorca. L’artista de Halifax, va ser l’únic anglès sobri a ses illes. Tot i això, rendint homenatge al seu compatriota Jack Grealish i fent honor a la seva genètica britànica, no va quedar exempt de prendre quatre copes.

Jack Grealish (jugador del Manchester City) en una de les seves escapades a les paradisíaques Illes Canàries.

Les coses es van posar happier quan l’Eddy va pujar a l’escenari a recollir quatre premis, com qui va a la barra a demanar un 43 lima. L’anglès va ser premiat en les categories de millor artista internacional, millor directe, videoclip de l’any i millor cançó.

Una altra actuació que va deixar absolutament borratxo al públic va ser el còctel d’Aitana i Dani Martín, l’home amb més likes al tweet de “Vuelven” que streams a Spotify a la seva última cançó, va deleitar-nos amb una interpretació de Son Sueños, deixant en evidència que si ell pot seguir parasitant El Canto Del Loco, nosaltres podrem seguir vivint amb els nostres pares fins als 45 anys.

LLISTA GUANYADORS:

 • Millor àlbum de l’any: ‘Vértigo’ de Pablo Alborán
 • Millor àlbum internacional: Olivia Rodrigo ‘Sour’.
 • Cançó de l’any: ‘Portales’ de Dani Martín
 • Millor vídeo de l’any: Lola Índigo per ‘La niña de la escuela’
 • Artista revelació nacional: Álvaro de Luna
 • Artista revelació internacional: Griff
 • Artista revelació llatina: Nicki Nicole
 • Premi ‘Del 40 al 1’: Ana Mena
 • Millor directe: Aitana
 • Millor productor dance: Topic
 • Millor artista llatí i millor videoclip: Sebastián Yatra ‘La pareja del año’
 • Millor artista urbà i cançó llatina amb més èxit: Rauw Alejandro ‘Todo de ti’
 • Millor artista nacional: C.Tangana
 • Millor artista internacional, millor directe, videoclip de l’any i millor cançó: Ed Sheeran ‘Bad Habits’.

Els 5 pitjors vestits de la gala, millor anar despullat

Els passats 40 Music Awards han estat molt comentats per la vestimenta dels convidats. Un any de reivindicació que s’ha notat molt a la catifa vermella. Alguns convidats han quedat retractats i passaran a la història dels pitjors looks de gala. 

1. Ana Mena

La cantant lluia un “vestit” que pot semblar a algun portat per Jennifer López, però, desgraciadament, s’ha oblidat que no és J.Lo, quedant com la versió Hacendado.

Font:Elle
Font: Jason Merritt / Getty Images

2. Belén Aguilera

L’artista va fer gala d’un vestit que recordava al de la protagonista de Tiana i el Gripau, encara que amb excés de retalls, provocant que la cantant tingués algun problema amb les seves parts íntimes a la catifa vermella.

Font: Elle
Font: Disney

3. Vanesa Martín

No sabem si la cantant pensava que estava en un funeral en comptes de la gala dels 40, el que sí que podem afirmar és que es manté en la seva línia de camisa i pantaló. L’originalitat la deixa per la música.

Font: Elle

4. Lola Índigo

L’ex triunfita s’ha convertit en Clifford, el Gran Gos Vermell, amb el seu extravagant look monocolor.

Font: Elle
Font: El Correo

5. Sandra Barneda

La periodista catalana arribada de comprar el pa, opacava amb el seu excèntric outfit. Podríem dir que a les gales de “La Isla de las Tentaciones” anava més ben entonada.

Font: ELLE

Elaborat per: Nina Batlle, Marina Correa, Magi Chavarria, Mario Clapés, Guillem Borràs, Berta Carreras

Artículo anteriorSangre joven para un nuevo Barça
Artículo siguientePablo Casado no renova energies