Cartell informatiu de la Mobile Week Sabadell. (Laura García Ortiz)

La Mobile Week celebra la seva quarta edició amb més de 300 activitats per ciutats de tota Catalunya, entre elles Sabadell

LAURA GARCÍA ORTIZ, estudiant de tercer de Periodisme

La iniciativa, que ve de la mà de la Mobile World Capital Barcelona amb el suport de la Generalitat de Catalunya, ha tingut inici a Sabadell aquest dimecres 26 de febrer amb una ponència al Casal Pere Quart: “Intel·ligència artificial, ciutats i ciutadania”, la qual ha estat protagonitzada per l’assessor de comunicació i consultor polític Antoni Gutiérrez-Rubí.

La Mobile Week d’aquest any va adreçada a què els ciutadans coneguin la tecnologia que transforma la societat. És per aquest motiu que s’han dissenyat conferències i tallers per tractar diferents temes com les dades, la ciberseguretat, la mobilitat, l’economia, la robòtica i la intel·ligència artificial.

A Sabadell s’ha fet una programació organitzada entre l’ajuntament de la ciutat, el Parc Taulí, la Universitat Autònoma de Barcelona, l’ESDI i la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell. La cap de comunicació d’aquesta última ha fet saber que es parlarà de productes o serveis que més tard o més d’hora arribaran a la nostra vida i “tindran una repercussió econòmica a mitjà o llarg termini”. A més, considera que les conferències que es duran a terme poden interessar tant a empreses com a particulars.

L’objectiu de les activitats serà aconseguir que la gent connecti les eines que dóna la tecnologia digital amb els àmbits de la cultura, l’economia, la ciència o l’educació. Per a la ciutat, la iniciativa suposa una oportunitat de liderar les presentacions dels avenços que suposa la revolució tecnològica. Les jornades tindran lloc del 26 febrer al 28 de març amb un programa ple de tallers i xerrades gratuïtes per diferents punts de la ciutat.

Artículo anteriorContinental anuncia un ERE para 760 trabajadores
Artículo siguienteLos principales afectados por la suspensión del MWC