Mariona Artigas, David Burillo, Maria Celdrán, Marc Descals, Lena Duran i David Burillo

Leandro Lamor, juntament amb Elianne Ros i Agus morales presenten la vessant educativa de l’agència de periodistes EFE. Unes beques fonamentades per la Fundació La Caixa, capçalera d’un gran grup, que destina el 60% del seu pressupost a programes socials. Lamor, que actualment exerceix com a delegat general de l’agència a catalunya, explica els punts forts de les uniques beques destinades a joves periodistes espanyols, on s’ensenya a enfocar des d’una mirada periodistica la vida en un país extranger. 

Son las mejores becas para jovenes periodistas del país

Leandro Lamor

Son beques remunerades i que han estat categoritzades com a les millors del país, no només per Leandro i Elianne, qui treballen en el seu desenvolupament i constant millora, també per Agus Morales, que va poder gaudir d’una plaça com a becari dins l’agència. Explica que va viure una experiència molt positiva, plena de moments de diversió però sobretot d’aprenentatge, i anima a tots aquells que se sentin motivats pel periodisme a que hi participin, remarcant la importància i la necessitat de la continuitat de les agències de notícies com EFE.

Beques per a joves periodistes by Mariona Artigas Puente

Debat en directe:

Artículo anteriorQUIZ: Què has après sobre la jornada?
Artículo siguienteXavier Aldekoa: «Los presidentes africanos que querían riqueza para su país, murieron en menos de un año»