(Font pròpia)

Anunciat durant la XIII Jornada de Viajes, Comunicación y Aventura

La XIII Jornada de Viajes, Comunicación y Aventura que s’ha viscut a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació ha sigut una gran diada d’aprenentatges, però també de sorpreses. Una d’elles ha sigut, mitjançant un vídeo emocionant, la revelació del destí de l’Expedició Tahina-Can 2025, Kirguizstan.

Què és l’Expedició Tahina-Can?

L’Expedició Tahina-Can és una iniciativa del Màster de Periodisme de Viatges de la UAB que organitza el Gabinet de Comunicació i Educació. El seu principal objectiu és fomentar l’interès de la comunitat universitària per la cultura i els costums del país visitat. Un cop allà, l’equip realitza reportatges, articles i un diari de ruta sobre l’expedició.

Aquest projecte porta actiu des de l’any 2004, quan un total de 57 estudiants van viatjar pels estats mexicans de Yucatán i Quintana Roo. Tot i les dificultats que es van patir durant la pandèmia, aquesta iniciativa continua activa i permet, cada any, a molts estudiants, conèixer llocs imperdibles. El viatge a Kirguizstan serà la 18a edició.

Participació de testimonis

Just abans d’anunciar-se el nou destí, Santiago Tejedor, un dels organitzadors de l’Expedició, va donar pas a tres estudiants que van participar en l’Expedició a Uganda d’aquest estiu: la Clara, el Dídac i el Víctor. Tots tres van destacar que aquesta és una experiència única, tant pel que fa a l’àmbit vital com al periodístic.

La Clara, el Víctor i el Dídac expliquen la seva experipencia a Uganda. (Font Pròpia)

dÍDAC, membre de l’expedició a uganda:«Si us agrada el periodisme de viatges, aquesta és la millor manera d’aprendre’n.»

Inscripcions obertes

Les inscripcions per l’Expedició Tahina-Can 2025 es troben obertes a la seva pàgina web. Només 45 estudiants seran seleccionats.

Fet per: Àlex Farssac, Joan Basora, Martí Aguilar, Pol Ferré i Martí Díaz

Artículo anteriorLa UAB acull un any més la XIII Jornada de Viajes, Comunicación y Aventura
Artículo siguienteMayte Carrasco: “La por sempre és gestionable quan tens un objectiu més gran, la motivació per fer bé la teva feina”