Mariona Artigas, David Burillo, Maria Celdrán, Marc Descals, Lena Duran, Núria Granados

La Segona Jornada Academia Joven España sobre Divulgació Científica s’ha celebrat avui a l’Aula Magna de la Facultat de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’acte ha estat moderat per Núria Simelio, coordinadora del grau de Periodisme i l’ha orgnaitzat la UNED, juntament amb l’Academia Jove d’Espanya.

Al llarg de la primera meitat de la jornada, hem pogut escoltar Miguel Ángel Cajigal, més conegut com “el barroquista”, que ha parlat sobre de la divulgació de l’art empleant les noves i velles plataformes. Nadia Alonso López, experta en comunicació audiovisual i digital, ha sigut la següent en tenir el torn de paraula i ha parlat sobre la xarxa social Tik Tok i la comunicació a través d’ella. La xerrada també ha pogut comptar amb José María Perceval, professor de la mateixa universitat, qui ha exposat: “Pánicos humanistas: utopías y distopías de la Inteligencia Artificial en los estudios de ciencias sociales”. La jornada ha finalitzat amb la intervenció de Carlos Briones, llicenciat en química, qui ens ha parlat sobre l’astrobiologia. Per concloure la jornada s’ha donat pas al públic, qui durant mitja hora ha tingut l’oportunitat de preguntar tot allò que han volgut.  

Artículo anteriorII Jornada Academia Joven de España sobre Divulgación Científica: La reconciliación de la ciencia y la sociedad
Artículo siguienteMiguel Ángel Cajigal: «Queda mucho por cubrir y por contar, si no lo contamos no existe”