La Jornada de Comunicació, Viatges i Aventura torna amb la seva onzena edició

Ariadna Gombau, Alba Jiménez, Gemma Guasch, Nàstia Mas i Jara Mejía

Aquesta edició de la Jornada de Comuniació, Viatges i Aventura es titula «La aventura de vivir (y contarlo)» i compta amb professionals com Rosa Maria Calaf o Miguel Ángel Tobías

El pròxim 21 de novembre de 9:00 a 15:00 hores es durà a terme la XI Jornada de Comunicación, Viajes y Aventura titulada La Aventura de vivir (y contrarlo). La jornada se celebrarà a l’Aula Magna de la Universitat Autònoma de Barcelona i comptarà amb la participació de diversos professionals de la comunicació. L’esdeveniment tindrà com a objectiu explorar noves formes de narrar la realitat.

La jornada començarà amb l’entrega del Premi Ítaca a Rosa María Calaf. Després, Miguel Ángel Tobías presentarà el seu documental «El Camino Interior». Júlia Pírez i Laura Riba continuaran amb la ponència «En cerca del refugi: la universitat com a espai de protecció internacional». Tot seguit, Kelly Robledo presentarà el projecte «Frontera crónica». Un cop acabat, els alumnes del màster de periodisme de viatges exposaran els seus projectes finals. Arribats ja a la meitat de la jornada, Jordi Badia mostrarà la iniciativa North Cape: Guanyem l’ictus. Seguidament, Javier Cebreiros impartirà la xarrada «Haz cosas». Per acabar, Martín Caparrós, Carme Barceló i Julio Salinas portaran un debat titulat «Esclavos del futbol: anatomía de un mundial». Descobriu tot sobre la jornada a l’interactiu que us hem preparat.

Cobertura de la XI Jornada de Comunicación, Viajes y aventura
La aventura de vivir (y contarlo)
Enter
keywords

Des de #somosperiodismo farem una cobertura en directe de la jornada que podeu seguir amb nosaltres. També farem un seguiment a les nostres xarxes socials, Twitter i Instagram.

Artículo anteriorLa Moños y Barcelona: una guía para descubrir a ambas
Artículo siguiente🔴 En directe: Cobertura de la XI Jornada de Comunicació, Viatges i Aventura a la UAB