Mariona Artigas, David Burillo, Maria Celdrán, Marc Descals, Lena Duran, Núria Granados

Després d’una petita introducció del professor Santiago Tejedor, l’estudiant de la facultat de comunicació que ha viscut l’expedició a Etiòpia d’enguany, Noa Ruiz Vega, ha iniciat la jornada. En les seves declaracions ha deixat clara la importància que té per una persona que comença en el món del periodisme de viatge viure una aventura tan gran com aquesta. Assegura que tothom qui vagi tornarà fascinat del xoc cultural i el canvi de realitat de les històries que es coneixen a l’expedició. Després d’unes paraules d’agraïment a l’organització ha deixat clar que aquest any hi tornarà. 

La gran notícia ha arribat de la mà d’un vídeo del tot inspirador. Uganda és la próxima destinació, un país ple de racons naturals i rituals que deixaran sense alè tots aquells que vulguin viure l’aventura. Aquesta ha estat la primera reacció que ens ha deixat l’estudiant Noa Ruíz en saber la destinació següent.

Artículo anteriorXavier Aldekoa: «Los presidentes africanos que querían riqueza para su país, murieron en menos de un año»
Artículo siguienteQuè ha passat durant la XII Jornada de Viatges, Comunicació i Aventura?