Descobreix tots els detalls de la XI Jornada de Comunicació, Viatges i Aventura

Gemma Guasch, Ariadna Gomabu, Nàstia Mas, Alba Jiménez i Jara Mejía

Aula Magna durant la XI Jornada de Comunicació, Viatges i Aventura
Aula Magna durant la XI Jornada de Comunicació, Viatges i Aventura

Crònica de l’acte «El arte de vivir (y contarlo)» celebrat a la UAB aquest 21 de novembre

Descobreix tots els detalls de la XI Jornada de Comunicació, Viatges i Aventura

La XI Jornada de Comunicació, Viatges i Aventura, El arte de vivir (y contarlo), ha reunit a professionals del nostre territori per reflexionar sobre la comunicació i el periodisme de viatges. L’acte ha omplert l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. L’entrega del premi Ítaca a Rosa María Calaf per la seva trajectòria periodística i la presentació de Miguel Ángel Tobías de la sèrie documental El camino interior han estat dos dels moments més destacats.

La XI Jornada de Comunicació, Viatges i Aventura a grans trets

L’acte ha començat amb un vídeo d’introducció sobre viatjar i comunicar. Seguidament, el degà de la Facultat de Comunicació, Enric Marín Otto, ha fet un discurs de reflexió sobre l’estat del periodisme. Un cop finalitzada la intervenció del degà, s’ha procedit a l’entrega del Premi Ítaca amb la presència de Martín Caparrós, premiat la darrera edició. Rosa María Calaf ha estat reconeguda per la seva trajectòria professional i el seu compromís. La periodista ha oferit un discurs on ha reflexionat sobre la seva carrera i la importància dels valors i el respecte en aquest ofici.

Miguel Ángel Tobías ha agafat el relleu per a presentar la seva nova sèrie documental El camino interior. A més, ha parlat sobre les seves creacions audiovisuals i el que significa per a ell viatjar. Prop d’arribar a la meitat de la jornada, Júlia Pírez i Laura Riba han explicat les accions socials que realitza el Programa d’Acollida de la UAB en una ponència titulada En cerca del refugi: la universitat com a espai de protecció internacional.

«La meva vida ha estat una aventura»

Rosa María Calaf en el seu discurs d’agraïment per rebre el premi Ítaca 2022

Podeu consultar la crònica de la primera part de la XI Jornada de Comunicació, Viatges i Aventura que hem en l’interactiu. També podeu llegir la cobertura en directe de l’acte que hem fet.

El arte de vivir (y contarlo)
Crònica de la XI Jornada de Comunicació, Viatges i Aventura
Enter
keywords
Artículo anteriorLas 6 preguntas que te ayudarán a entender cómo es Miguel Ángel Tobías
Artículo siguienteExplicar historias desde la experiencia propia