Guillem Amargant, Pau Bombardó, Àlex Calatrava, Josep Bort

La XII Jornada de Viatges, Comunicació i Aventura també ha estat seguida a través de les xarxes socials, especialment a Twitter, on els ponents i comptes vinculats a la Universitat Autònoma de Barcelona han informat sobre aquest esdeveniment i se n’han fet ressò. És per això que hem recollit els 10 tweets més representatius de la jornada informativa d’avui.

1. Col·legi de Periodistes de Catalunya

El Col·legi de Periodistes de Catalunya informava el passat 30 de novembre sobre la celebració de l’acte i aportava les dades relatives a l’horari i la ubicació d’aquest.

2. La Universitat Autònoma de Barcelona

El compte oficial de la UAB s’ha pronunciat també a la xarxa social fent èmfasi en l’entrega del premi Ítaca al periodista Iñaki Gabilondo.

3. Alumni UAB

Des de l’agrupació d’ex-alumnes de la Universitat Autònoma de Barcelona també s’han pronunciat a través de Twitter, fent referència a la ponència protagonitzada per Txell Feixas i Xavier Aldekoa.

4. Gabinet de Comunicació i Educació de la UAB

Des del compte del Gabinet de Comunicació i Educació de la UAB s’ha volgut seguir la celebració de l’acte i s’ha publicat un fil amb el que s’ha realitzat la cobertura informativa de la jornada.

5. María José Recoder

La professora del grau de periodisme a la Universitat Autònoma també es va pronunciar el passat 20 de novembre a les xarxes socials per anunciar l’entrega del premi Ítaca a Iñaki Gabilondo durant la celebració de la XII Jornada de Viatges, Comunicació i Aventura.

6. Gerard Quintana

El conegut cantautor i escriptor català també ha publicat un tweet en el que informa sobre la seva participació a l’acte de manera conjunta amb l’escriptora Gemma Ventura.

7. Txell Feixas

La periodista i ex-corresponsal catalana ha volgut agraïr l’oportunitat de participar en aquest acte, en el que s’ha pogut retrobar amb companys de professió i explicar la seva experiència a futurs periodistes.

A més dels ponents i els comptes relacionats amb la Universitat Autònoma de Barcelona, també s’han sumat a la promoció d’aquest acte a través de Twitter diversos assistents, que han valorat molt positivament l’experiència.

8. Elena Tarifa

9. Juan José Tarrés (@africaencolores)

10. Pere Ortín

Artículo anteriorXII Jornada de Comunicació i Aventura: Camins i Fronteres
Artículo siguienteXavier Aldekoa: “L’humanitarisme és fer pornografia de la pobresa”