XI Jornada de comunicació, viatges i aventura

Joel Benito, Víctor Bagué, Oriol Burns, Carles Couso

L’onzena edició de les jornades sobre comunicació, viatges i aventures a la facultat de comunicació de la UAB s’ha iniciat amb l’entrega del premi «Ítaca 2022» a Rosa Maria Calaf. A contiunació, Miguel Ángel Tobías presenta a l’aula magna de la facultat el projecte «El camino interior».

Miguel Àngel Tobías a l’inici de la seva ponència

Tenim el poder de canviar les vides. Això, és el que em fa moure pel món.

Miguel Àngel Tobías

Qui és Miguel Àngel Tobías?

Miguel Ángel Tobías (Baracaldo, 1968) és un productor i director de cinema i documental espanyol, que després de passar per Telemadrid, Telecinco i Antena 3, treballa per TVE. El 2003 va fundar la productora Acca Media amb la finalitat d’unir entreteniment amb i cultura; és per això que va crear un dels programes més exitosos dels últims 20 anys: «Españoles por el mundo». Un programa que com ha explicat Tobías ha estat setze anys en emissió.

Des del 2010, Tobías ha fet un projecte cada any per donar veu i posar llum en situacions que no sempre estaven il·luminats. El 2010 va gravar Sueños de Haití després de la catàstrofe natural que va destrossar l’illa. El 2015 «Rising Nepal» o el 2016 «El caos y el orden».

Aquest 2022, Miguel Ángel Tobías juntament amb RTVE i Movistar+ ha presentat, dirigit i produït «El camino interior». Una gravació de la sèrie documental on s’exposa a l’audiència com es pot tirar endavant després de la pandèmia.

Artículo anteriorRosa María Calaf, Premi Ítaca 2022
Artículo siguienteEL RECONOCIMIENTO DE UNA TRAYECTORIA SINGULAR: ROSA MARÍA CALAF