XI Jornada de comunicació, viatges i aventura

Joel Benito, Víctor Bagué, Oriol Burns, Carles Couso

L’onzena edici√≥ de les jornades sobre comunicaci√≥, viatges i aventures a la facultat de comunicaci√≥ de la UAB s’ha iniciat amb l’entrega del premi ¬ę√ćtaca 2022¬Ľ a Rosa Maria Calaf. A contiunaci√≥, Miguel √Āngel Tob√≠as presenta a l’aula magna de la facultat el projecte ¬ęEl camino interior¬Ľ.

Miguel √Ängel Tob√≠as a l’inici de la seva pon√®ncia

Tenim el poder de canviar les vides. Això, és el que em fa moure pel món.

Miguel Àngel Tobías

Qui és Miguel Àngel Tobías?

Miguel √Āngel Tob√≠as (Baracaldo, 1968) √©s un productor i director de cinema i documental espanyol, que despr√©s de passar per Telemadrid, Telecinco i Antena 3, treballa per TVE. El 2003 va fundar la productora Acca Media amb la finalitat d’unir entreteniment amb i cultura; √©s per aix√≤ que va crear un dels programes m√©s exitosos dels √ļltims 20 anys: ¬ęEspa√Īoles por el mundo¬Ľ. Un programa que com ha explicat Tob√≠as ha estat setze anys en emissi√≥.

Des del 2010, Tob√≠as ha fet un projecte cada any per donar veu i posar llum en situacions que no sempre estaven il¬∑luminats. El 2010 va gravar Sue√Īos de Hait√≠ despr√©s de la cat√†strofe natural que va destrossar l’illa. El 2015 ¬ęRising Nepal¬Ľ o el 2016 ¬ęEl caos y el orden¬Ľ.

Aquest 2022, Miguel √Āngel Tob√≠as juntament amb RTVE i Movistar+ ha presentat, dirigit i produ√Įt ¬ęEl camino interior¬Ľ. Una gravaci√≥ de la s√®rie documental on s’exposa a l’audi√®ncia com es pot tirar endavant despr√©s de la pand√®mia.

Art√≠culo anteriorRosa Mar√≠a Calaf, Premi √ćtaca 2022
Art√≠culo siguienteEL RECONOCIMIENTO DE UNA TRAYECTORIA SINGULAR: ROSA MAR√ćA CALAF