La Aventura de Vivir (Y contarlo), la XI edició d’aquest esdeveniment, està marcada per l’entrega del Premi Ítaca 2022 a la periodista Rosa Maria Calaf

Joel Benito, Víctor Bagué, Joan Colominas, Oriol Burns, Carles Couso

Des de les 9 del matí i fins les 15 hores, a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB té lloc la XI Jornada de Comunicació, Viatges i Aventuta que organitza el Gabinet de Comunicació i Educació de la UAB. L’edició d’aquest any està presentada i moderada per Santiago Tejedor. Tindrà com a gran protagonista i atractiu a la periodista barcelonina Rosa María Calaf, convidada d’honor d’aquesta jornada. L’esdeveniment està marcat per ser, per fi, una edició sense cap mena de restricció. Hi ha una gran expectació, després d’anys complicats a causa de la crisi sanitària de la Covid.

Durant les properes sis hores es duran a terme diferents conferències i tertúlies. Agruparan diferents temàtiques i personalitats del prestigi de Martín Caparrós, Julio Salinas o Carme Barceló. A més, com ja hem dit anterioriment, tindrà lloc l’entrega del Premi Ítaca 2022, en aquesta edició, a la periodista Rosa María Calaf, per la seva trajectòria, que l’ha fet seguir històries per més de 180 països.

La jornada començarà amb l’entrega del premi per part de Santiago Tejedor a Calaf. A continuació, a les 10 en punt, seguiran les conferències, amb la intervenció del presentador i director de Españoles por el mundo, Miguel Ángel Tobías, donarà una conferència en la qual presentarà una nova sèrie documental, El Camino Interior. Tobías, a més ofereix als assistents a l’acte l’explicació de la seva experiència dins del camp del periodisme, els viatges i la comunicació.

També podeu seguir l’esdeveniment als nostres comptes de Twitter i Instagram.

Artículo anteriorXI Jornada de Comunicación, Viajes y Aventura, desde el Aula Magna de la UAB
Artículo siguiente🔴 Sigue en directo la XI Jornada de Comunicación, Viajes y Aventura